Volvonycklar i posten!

Volvonycklar i posten!
Vi skickar en Volvonyckel tillsammans med en programmeringsdosa till dig. Du ansluter enkelt dosan till bilen enligt medföljande instruktion. Dosan arbetar med bilen utan att din hjälp behövs. En stund senare är den nya nyckeln klar att användas.

Ingen kunskap om bilar behövs. Ingen mekaniker behövs. Bara att plugga in, vänta och köra!

Pris: 3000 kr!


Passar alla Volvomodeller!
Passar de flesta Volvomodeller med en nyckel som ser ut som i bilden och till bil utan Keyless Drive. Om du har Volvo Keyless Drive/PCC (du kan starta med nyckeln i fickan) så passar denna lösning inte för dig.
Programmeringsdosan går även att använda om du förlorat alla nyckar till bilen, förutsatt att du kommer in i bilen.


Detta följer med i boxen
Nyckeldosa
Nödnyckel i metall, oskuren
Programmeringsdosa
Instruktioner
Returpåse med förbetad returfraktsedel

Detta behöver du själv ha
Batteriladdare (Batteribooster/starthjälp är inte tillräckligt)

När du är klar lägger du programmeringsdosan i samma låda som den kom i. Du lämnar lådan till ditt postombud, frakten är förbetald.


Vanliga frågor


Vad kostar det?
3000 kr inklusive moms och frakt.

Tillkommer det några andra kostnader?
Ja, om dosan skadads, om den försvinner eller om det går mer än två veckor från det att den anlänt till ditt postombud tills dessa att du lämnar den för retur så fakturerar vi dig med en extra kostnad på 4000 kr.

Ingår metallnyckel?
Ja, en oskuren metallnyckel/nödnyckel följer med i paketet. Vi skär gärna denna åt dig utan extra kostnad. För att göra detta så behöver vi antingen bilens nyckelkod, som du kan få av Volvo eller din befintliga nödnyckel. Du får gärna returnera din nödnyckel samt den nya nyckeln med programmeringsboxen så slipper du fraktavgift. Du kan även lämna dessa nycklar till din lokala låssmed för att få dem skurna.

Är det säkert att skicka nycklar med post?
Ja, det är helt säkert. Den nyckeln vi skickar kan inte användas till någon bil innan dess att du följt vår medföljande instruktion.

Behöver jag ha någon speciell utrustning eller kunnande?
Ja, du behöver en nätansluten batteriladdare som kan sitta på så länge som programmeringsdosan arbetar. Du behöver varken verktyg eller övrigt kunnande för att använda programmeringsdosan.

Hur beställer jag?
Du kontaktar oss på mail eller telefon. Vi skickar en digital faktura som du kan betala med kort, Swish eller BankGiro. När fakturan är betald skickar vi paketet med Postnord till närmsta postombud.

Kontakta oss så hör vi av oss till dig
Kontaktuppgifter

Adress

CarKey
Lantmannagatan 44
583 32 Linköping
Endast postadress ej besök

Telefon

013 - 39 00 599